Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Opberghoesjes

Bij Zonnebrilwereld vindt u opberghoesjes die zowel in kleine als grote oplage leverbaar zijn. De opberghoesjes zijn beschikbaar in 8 verschillende kleuren zodat er altijd wel een kleur is die aansluit bij uw huisstijl. De hoesjes zorgen ervoor dat u gemakkelijk uw zonnebril kunt opbergen zonder dat deze beschadigd. De opberghoesjes worden afgesloten door middel van een aantrekkoord. Daarnaast kunt u de hoesjes ook als reinigingsdoekje gebruiken zodat u altijd door een schone bril kunt kijken. De opberghoesjes zijn al leverbaar vanaf 50 stuks.
9,3
1 - 4 van 4 resultaten

1 - 4 van 4 resultaten
10

" Een zeer krappe deadline vormt voor PremiumWereld geen probleem. Dankzij een zeer promte en vlotte communicatie én een uitstekende service, werd het ... "

GAIA vzw 16 July 2021

Opberghoesjes bedrukken

Bij Zonnebrilwereld heeft u de mogelijkheid om uw hoesjes te laten bedrukken met uw eigen bedrijfslogo of slogan. Uw bedrukking kan tot 4 kleuren op de hoesjes worden gedrukt. Mensen zullen dit hoesje veel gebruiken waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf snel zal worden vergroot. Benieuwd naar hoe uw bedrijfslogo op één van onze opberghoesjes zal staan? Vraag dan een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Opberghoesjes met logo

Wanneer u op zoek bent naar een leuk vakantie geschenk is een zonnebril met opberghoesje uitermate geschikt. Vrijwel iedereen draagt tijdens zonnige dagen een zonnebril om zijn of haar ogen tegen de felle zon te beschermen. Zodra de zon verdwijnt is het handig om een opberghoesje in de buurt te hebben zodat u uw bril gemakkelijk kunt opbergen zonder dat deze beschadigd. Maar naast het opbergen van uw zonnebril zijn deze hoesjes ook geschikt voor het opbergen van kleine gadgets, denk hierbij aan een usb stick, powerbank of telefoonoplader. Wanneer u zonnebrillen en opberghoesjes met uw bedrijfslogo laat bedrukken weet u zeker dat uw bedrijf in het zonnetje zal staan